top of page

Pablo Cerdà Durà

pablo.jpg

Natural d’Agullent, s’inicia a l’escola de música “Amanci Amorós Sirvent”, continua els estudis al Conservatori Professional d’Ontinyent amb Jesús Gascó, finalitzant l’ensenyança professional de la mà de Mario Roig al Conservatori Professional Ciutat d’Albaida a l’especialitat de trombó. 
En 2019 completa els estudis Superiors al Conservatori Superior de Música “Óscar Esplà” d’Alacant amb Felipe Lanuza i Elías Robles. Actualment estudia el màster d’educació  a La universitat UCAM de Múrcia.
 

Ha realitzat tant cursos de perfeccionament com classes magistrals amb diversos solistes i professors internacionals com Edmundo Vidal, Juan Carlos Matamoros, Ximo Vicedo, Jaume Moscardó, David Taboada, Dani Perpinyà, Jaume Gavilán, Alexandre Cerdà,  Ricardo Mollá, Dave Stewart, Stephane Loyer i Jacques Mauger entre altres, i de forma especial amb Cèsar Roig i Juan Navarro. També ha sigut alumne de l’ “Aula de trombó” amb Carlos Gil i Inda Bonet.Ha sigut membre de la Jove Banda FSMCV (2015-2021), l’Orquestra FSMCV (2016), Orquestra Universitat “Miguel Hernández” d’Elx (2015- 2017) i la Valencia Youth Wind Ensemble (2016-2017), on també ha col·laborat amb l’Orquestra Filharmònica de Castella la Manxa (2018) i la Banda Municipal d’Alacant (2017 i 2018).  Actualment és membre de la Valencia Brass Band by Inel.Al camp de la direcció s’inicia amb Juan Bautista Pérez Gil, professor del CSMA d’Alacant. Realitza els estudis de direcció a l’escola de Joventuts Musicals de la Vall d’Albaida (2017-2021) amb José Rafael Pascual Vilaplana. A més, estudia a la “Escuela Asociación Amigos de la Música” de Yecla (Múrcia) amb Ángel Hérnadez (2020-2021). Actualment realitza classes de direcció de la mà d’Edmundo Vidal.Ha realitzat diverses màstersclass amb Paolo Martins, Rafa Agulló i Manuel Mondéjar entre altres.Conjuntament amb aquests estudis, estudia composició amb Saül Gómez.Actualment és professor de trombó, llenguatge musical i conjunt a l’Escola de Joventuts Musicals de la Vall d’Albaida i a l’Escola “Amics de la Música” de Guadassèquies. Compagina aquesta tasca amb la direcció de l’Escola “Amanci Amorós Sirvent” d’Agullent i la de director de la Banda Jove de l’Agrupació Musical d’Agullent, Banda Jove de la Unió Musical d’Albaida “l’Aranya” i la Societat Musical de Benicolet.

bottom of page